KOCAELİ / ÇAYIROVA - Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

May

Staj yapacak olan öğrencilerimiz gerekli olan formu aşağıdaki linkten indirebilirler.

Kas

Tezmaksan Akademi, okulumuz Makine Teknolojisi öğrencilerine "CNC Operatörün El Kitabı" nı gönderdi. Tezmaksan Akademiye okulumuz öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda BESYO - POMEM - MSÜ sınavlarına yönelik bilgilendirme semineri yapıldı.

Kas

Tarım ve Orman Bakanlığının öncülüğünde başlatılan Geleceğe Nefes 11 Milyon fidan dikim kapsamında okulumuz Balçık köyünde ve TOSB personeliyle birlikte TOSB ormanlık alanında fidan dikimi gerçekleştirdi.

Ekm

Sevgili Öğrencilerimiz;
Okulumuzda verilen eğitim kalitesini yükseltmek, sizlerin daha güzel ortamlarda, daha nitelikli bir eğitim alabilmeniz ve sizlere daha iyi eğitim sunabilmemiz için; görüşlerinize ihtiyaç duymaktayız. Bu nedenle aşağıdaki anket düzenlenmiştir. Sizin yapacağınız değerlendirme, eğitim ve öğretim kalitesini artırmada önemli katkılar sağlayacaktır.
Anket iki bölümden oluşmaktadır.
Birinci bölümde sizlerle ilgili bilgiler yer almaktadır.
İkinci bölümde ise memnuniyetinizi belirlemeye yönelik ifadeler yer almaktadır. Bu bölümdeki her bir maddede memnuniyet derecenizle ilgili ifadeler
5= her zaman, 4= çoğunlukla, 3= sık, sık 2= ara sıra, 1= hiçbir zaman, şeklinde sıralanmaktadır.
Sizden beklenen, memnuniyet derecenizi hangi seçeneğin en iyi olarak belirttiğini düşünüyorsanız onu işaretlemek.
Lütfen! Tüm soruları eksiksiz ve samimiyetle doldurunuz. Katkılarınız için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 2019 / 2020 Eğitim - Öğretim yılı Okul-Aile Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı ve 1. Veli toplantısı 19.10.2019 Cumartesi günü saat 10.00 da okulumuzda yapılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz.