KOCAELİ / ÇAYIROVA - Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Sevgili Öğrencilerimiz;
Okulumuzda verilen eğitim kalitesini yükseltmek, sizlerin daha güzel ortamlarda, daha nitelikli bir eğitim alabilmeniz ve sizlere daha iyi eğitim sunabilmemiz için; görüşlerinize ihtiyaç duymaktayız. Bu nedenle aşağıdaki anket düzenlenmiştir. Sizin yapacağınız değerlendirme, eğitim ve öğretim kalitesini artırmada önemli katkılar sağlayacaktır.
Anket iki bölümden oluşmaktadır.
Birinci bölümde sizlerle ilgili bilgiler yer almaktadır.
İkinci bölümde ise memnuniyetinizi belirlemeye yönelik ifadeler yer almaktadır. Bu bölümdeki her bir maddede memnuniyet derecenizle ilgili ifadeler
5= her zaman, 4= çoğunlukla, 3= sık, sık 2= ara sıra, 1= hiçbir zaman, şeklinde sıralanmaktadır.
Sizden beklenen, memnuniyet derecenizi hangi seçeneğin en iyi olarak belirttiğini düşünüyorsanız onu işaretlemek.
Lütfen! Tüm soruları eksiksiz ve samimiyetle doldurunuz. Katkılarınız için teşekkür ederiz.

Ankete ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız:

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Yayın: 24.10.2019 - Güncelleme: 24.10.2019 15:27 - Görüntülenme: 650