KOCAELİ / ÇAYIROVA - Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mevlid-İ Nebi Konferansı

Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası heyecanı yaşandı.

Okulumuz, Şehit İlker Ağçay konferans salonunda gerçekleşen program Hacı Perihan Kayar Camii imam Hatibi Seyit Güler tarafından okunan Kuranı Kerim tilaveti ile başladı.

Açılış konuşması Din Kültürü öğretmeni Bahar Aslan tarafından gecekleştirildi. Öğrenciler tarafından hazırlanan hadislerden oluşan videolu gösterim gerçekleşti. Bir öğrencimiz 40 yaşındasın şiirini okudu. Daha sonra ilçe Vaizimiz Hasan Demirci tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Program sonunda katılan öğrencilere lokum ikram edildi ve Peygamberimiz, İman ve İstikamet isimli kitap dağıtıldı.

Bu programın gerçekleşmesinde emek veren başta okul müdürü Kadir Yalçın, Din kültürü öğretmenleri Furkan Kırmızıoğlu, Bahar Aslan'a ayrıca katılım sağlayacan öğrencilere teşekkür ederiz.

Yayın: 06.10.2023 - Güncelleme: 06.10.2023 19:52 - Görüntülenme: 162